Müşterilerimizin talepleri ve diyetisyenlerimizin bilgileri doğrultusunda oluşturulan mönülere göre yemeklerimiz, Ankara’da bulunan merkez mutfağımızda hazırlık aşamasından üretim ve porsiyonlama aşamasına kadar, tüm hijyen kuralları ve kalite prensipleri göz önünde bulundurularak deneyimli personel ve profesyonel ekipmanla dağıtıma çıkarılmaktadır.
Gıda mühendislerimiz tarafından hazırlık, üretim, porsiyonlama ve sevkiyat aşamalarının her noktasında gıda güvenliği kontrolleri yapılmaktadır.
Düzenli aralıklarla kalite bölümü uzmanları tarafından yemek numuneleri ile personel ve ekipman swabları alınmakta; bağımsız laboratuvarlarda mikrobiyolojik analizleri yapılmaktadır.
Fabrikamız yemek üretimi için özel olarak dizayn edilmiş olup dışarıdan gelebilecek her türlü kontaminasyona karşı koruma altına alınmıştır.