YERİNDE ÜRETİM

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşları kendi faaliyet alanlarının günlük iş yoğunluğu içerisinde yemek ihtiyaçlarının karşılanması konusunda zaman ve iş gücü ayırmak istememektedir. Ankara toplu yemek sektöründeki 1990 yılından bugüne gelen tecrübemizle kurumların kendi mutfaklarında üretimimizi gerçekleştirmekteyiz.

Ankara toplu yemek sektöründeki 1990 yılından bugüne gelen tecrübemizle kurumların kendi mutfaklarında üretimimizi gerçekleştirmekteyiz.

Kurum mutfağı için gereken ön değerlendirmeler üst düzey yöneticilerimiz tarafından yapılır ve gerekli alt yapı koşullarıi teknik ekipman sağlandıktan sonra üretime geçilir.

Kurum mutfağı hizmet süresinin başlaması ile düzenli aralıklarla kalite yönetim birimi, ISG uzmanı tarafından denetlenir. Tespit edilen ihtiyaç ve talepler doğrultusunda anında müdahale edilerek mevcut faaliyetin aksamadan devam etmesi sağlanır.